Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Rekisterinpitäjä

ylläpitäjän nimi ja yhteystiedot

Ponsse Oyj
Y-tunnus: 0934209-0
Ponssentie 22
74200 Vieremä
Puh. 020 768 800
www.ponsse.com

YHTEYSTIEDOT:

email: ponssenews@ponsse.com
puh. +358 20 768 800/viestintä

Rekisterin nimi

stories.ponsse.com -käyttäjärekisteri

Mitä henkilötietoja kerätään ja mistä? Mihin niitä käytetään?

Käyttäjistä kerätään tietona sähköpostiosoite. Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistusviesti ennen kuin käyttäjän lähettämä tarina siirtyy Ponsselle tarkistettavaksi. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Tietojen luovuttaminen

Stories.ponsse.com -sivusto ei jaa tietoja kolmansille osapuolille kaupallisissa tai muissa tarkoituksissa. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja luovutetaan vain mikäli laki niin edellyttää.

Tietojen suojaus ja säilytysaika

Käyttäjien tiedot on suojattu salasanoin tai muin teknisin keinoin. Niitä säilytetään tietokannassa, johon asiattomilla ei ole pääsyä. Tietoja säilytetään niin kauan kuin palvelu pidetään aktiivisena.

Miten käyttäjä voi hallita tietojaan?

Mikäli haluat päästä käsiksi, korjata, lisätä tai poistaa tietojasi, tehdä valituksen tai haluat lisätietoja, voit ottaa rekisterin ylläpitäjään.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa tarvittaessa, joten kehotamme käyttäjää tarkistamaan tietosuojaselosteen säännöllisesti. Jos merkittäviä muutoksia tehdään, siitä lähetetään viesti käyttäjille. Tietosuojaseloste on päivitetty 20.1.2020.

Käyttöehdot

Lähettäessäsi kuvan ja tarinasi julkaistavaksi, myönnät sivuston haltijalle oikeuden käyttää materiaalia sivustolla ja sivustoon liittyen. Kuvia ja tarinoita voidaan käyttää myös Ponsse Oyj:n markkinoinnissa ja viestinnässä.

Kenenkään sähköpostiosoitetta ei näytetä sivustolla.

Sivuston ylläpitäjä ei voi vastata käyttäjien lisäämän materiaalin tekijänoikeuksista. Lähettäjänä olet vastuussa siitä, että sinulla on lupa julkaista kuva tai tarina, eikä kuva tai tarina loukkaa muiden yksityisyyttä. Lähetettyjä kuvia ja tarinoita voidaan myös poistaa tai muokata ilman erillistä ilmoitusta.