Ensimmäin jälleenmyyjä Ruotsissa

1980-1989
Ruotsi, Haaparanta

Ponssen ensimmäinen jälleenmyyjä oli Ruotsalainen AN Maskinteknik. Yhteistyö aloitettiin 1989.

31.8.2015 tehdyllä yrityskaupalla Norrbottenin alueen jälleenmyyjä AN Maskinteknik Ab siirtyy Ponssen tytäryhtiön, Ponsse AB:n, omistukseen Yrityskaupalla Ponsse vahvistaa palveluitaan ja strategiaansa Pohjois-Ruotsissa.

Haaparannassa sijaitseva AN Maskinteknik Ab on Ponssen vanhin jälleenmyyjä. Yhtiö on huolehtinut PONSSE-metsäkoneiden jälleenmyynnistä ja huollosta Ruotsissa Norrbottenin alueella vuodesta 1989. Ponssen Ruotsin tytäryhtiö perustettiin vuonna 1994 ja se vastaa Ponssen Ruotsin ja Tanskan myynti- ja huoltopalveluista.

AN Maskinteknikin liiketoiminta siirtyy Ponsse AB:n omistukseen Veli ja Kimmo Niskalalta, ja sen työntekijät siirtyvät Ponssen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Palvelukeskus jatkaa myös Ponssen suomalaisten asiakkaiden varaosa- ja huoltopalveluita Haaparannan alueella.

Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén arvostaa AN Maskinteknikin asiakaspalveluiden korkeaa tasoa. ”Veli Niskala on tehnyt uranuurtavaa työtä Norrbottenin alueella. AN Maskinteknik on tarjonnut paikallisille puunkorjuuyrittäjille erinomaista palvelua. Perheyrityksen toiminta on ollut erittäin asiakaslähtöistä ja antaa meille hienot lähtökohdat kehittää alueen palveluita ja konemyyntiä”, Jarmo Vidgrén kertoo.

Ponsse AB:n johdossa heinäkuun alussa aloittava Carl-Henrik Hammar siirtyi Ponssen palvelukseen Stora Ensolta maaliskuussa. Yritysoston jälkeen Ponssella on Ruotsissa kolme omaa palvelukeskusta ja 35 sopimushuoltajaa eri puolilla Ruotsia ja kaksi Tanskassa. Haaparannan huoltopalvelukeskus vahvistaa Ponssen omien huoltopalvelukeskusten verkostoa. Ponsse on tällä viikolla näyttävästi esillä Pohjois-Ruotsissa. Torstaina Uumajassa alkavilla Skogsnolia-messuilla on laajasti esillä uutta PONSSE 2015-mallistoa.

Jaa tämä tarina